AMD Strela

 

Видео: Обилниот дожд го отежна одвивањето на сообраќајот во Гевгелија

Видео: Обилниот дожд го отежна одвивањето на сообраќајот во Гевгелија
Објавено на: 15 Nov 2017

Обилните врнежи од дожд кои го зафатија јужниот дел на државата засега не предизвикуваат поголеми проблеми. Во Гевгелија, засега, отежнато е движењето на локалниот пат Негорци-Гевгелија.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK