AMD Strela

 

Фото: Градоначалникот на Валандово го именува Владимир Павлов за в.д.директор на комуналното претпријатие

Фото: Градоначалникот на Валандово го именува Владимир Павлов за в.д.директор на комуналното претпријатие
Објавено на: 20 Nov 2017

Градоначалникот на Валандово, Перо Костадинов го именуваше Владимир Павлов за в.д. директор на комуналното претпријатие ЈП „Комунален сервис“. Костадинов му го врачи решението денес на новиот в.д. директор Павлов.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK