AMD Strela

 

Видео:Седум години од упадот во А1 Телевизија

Видео:Седум години од упадот во А1 Телевизија
Објавено на: 23 Nov 2017

„А1 Телевизија е под полициска опсада. Полициски возила и џипови, доцна попладнево ја блокираа телевизијата. Сите новинари на А1 и снимателите, се оневозможени да работат и забранета им е слободата на движење. Припадниците на полицијата се сеуште пред вратата на А1 Телевизија. Останете со нас вечерва …“ – известуваше таа вечер на 25 ноември 2010-та година, најгледаната телевизија.

На 25 ноември, сабота, се навршуваат седум години од полицискиот упад во А1 Телевизија.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK