AMD Strela

 

СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА за „Златна петорка“ во Санкт Петербург

СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА за „Златна петорка“ во Санкт Петербург
Објавено на: 25 Nov 2017

Новинарите и критичарите на дневниот весник „Российская газета“ („Rossiyskaya Gazeta“) го наградија режисерот Горан Тренчовски со Специјална награда за филмот „Златна петорка“ на XVI Интернационален фестивал на дебитантски филмови „Начало“ („Beginning“) во Санкт Петербург, „за доследно трагање по историската вистина“.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK