AMD Strela

 

Познат лекар од Струмица влечел куче со кола и го усмртил

Познат лекар од Струмица влечел куче со кола и го усмртил
Објавено на: 27 Nov 2017

Познат лекар од Струмица доби кривична пријава од струмичката полиција затоа што во селото Мокриево врзал кученце за својот авотмобил и го влечел низ селото до изнемоштување и смрт. Овој грозоморен лин предизивика бура од реакции на социјалните мрежи, а според „Анима Мунди“ од надлежните органи ќе побараат доследно применување на Законот за заштита на животните , а сторителот да биде најстрого казнет со затвор и парична казна.

Фото:фејсбук

 

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK