AMD Strela

 

Кривична пријава за лекарот што го влечеше кучето со автомобил

Кривична пријава за лекарот што го влечеше кучето со автомобил
Објавено на: 29 Nov 2017

Сектор за внатрешни работи Струмица поднесе  кривична пријава против К.З.(61) од Струмица, за сторено кривично  дело  „Мачење животни“. На 26 овој месец пријавениот од село Борисово до продавнца во село Мокриево, со метален синџир го врзал своето куче за задната страна на возилото и додека го управувал возилото го влечел животното. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK