AMD Strela

 

Градоначалникот Јаневски ги посети граѓаните на улицата „Првомајска“ каде се урна потпорен ѕид

Градоначалникот Јаневски ги посети граѓаните на улицата  „Првомајска“ каде се урна потпорен ѕид
Објавено на: 03 Dec 2017

Обилните врнежи кои изминативе денови ја зафатија општина Струмица предизвика проблеми на улицата „Првомајска“, во горниот дел на градот.Имено, урнат е потпорниот ѕид на оваа улица, а веднаш по алармот од граѓаните на местото излезе градоначалникот Коста Јаневски, директорот на ЈПКД „Комуналец“, Зоран Ѓоргиев и раководители во ова јавно претпријатие.

Градоначалникот Јаневски се информираше за настаната штета и им вети на граѓаните дека уште утре, доколку дозволат временските услови, ќе почне санацијата на потпорниот ѕид.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK