AMD Strela

 

Излезе песната првенец на Кристијан Димовски

Излезе песната првенец на Кристијан Димовски

Дваесетгодишниот Кристијан Димовски од Берово пред два дена ја сними својата песна првенец-Една Жена. ((https://youtu.be/XP8E9BDfCKs)

Музиката и текстот се на Блаже Буровски, а песната е снимена во Џика Музик студио во Кочани.

Песната Една Жена е во поп стил, а младиот Кристијан се надева дека ќе успее да се пробие на македонската естрада, бидејќи, како што вели тој, мзуиката е неговиот живот.Младиот Кристијан Димовски од Берово пред два дена ја сними својата песна првенец-Една Жена
Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK