AMD Strela

 

Премиерот Зоран Заев заедно со семејството им ја честиташе Новата година на граѓаните

Премиерот Зоран Заев заедно со семејството им ја честиташе Новата година на граѓаните
Објавено на: 30 Dec 2019

Премиерот Зоран Заев со семејството им ја честиташе Новата година на сите граѓани. Во честитката, која ја објави на фејсбук, стои:

„Празниците носат посебни чувства на радост, топлина и убавина во секој дом. Да ги искористиме за да се видиме со најблиските, да си раскажеме и заеднички да се подготвиме за новите предизвици.

Имајте убави последни денови од 2019 година и дочекајте ја Новата 2020 со љубов и ентузијазам“.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK