AMD Strela

 

Во новогодишната ноќ во Струмица гореа стан, ролетни и контејнер

Во новогодишната ноќ во Струмица гореа стан, ролетни и контејнер
Објавено на: 01 Jan 2020

Работна новогодишна ноќ за ТППЕ Струмица со дури 3 интервенции.

Во 23.50 на ул.Б.Мучето со 1 ПП возило и 4 пожарникари интервенираше на запалени ролетни од стан во зграда, како и на запален контејнер.
Во 02.05 на ул.Ј.Цветинов со 1 ПП возило и 4 пожарникари интервенираше на запален стан.

Благодарение на брзата интервенција пожарот е успешно локализиран и ликвидиран и е спречено негово ширење и катастрофа од поголеми размери.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK