AMD Strela

 

Забава

Печалбарите од струмичко на 4 јануари во ресторанот ,,Сонце,, во Колешино, општина Ново село ќе ја одржат традиционалната печалбарска…

Повеќе

Во среда на вториот ден од новата 2013 година во Старо Коњарево ќе биде организиран голем хуманитарен концерт. Концертот кој се организира…

Повеќе

Фолк пејачката Елена Велеска која замина на турнеја во САД, направи предновогодишна фото сесеија со нејзините деца Софија и Марко

Повеќе

Новинарот на ТВ Канал ВИС Сашко Попов ја побара за жена новинарката на ТВ Интел Тања Грошева, пред очите на сите колеги и градоначалникот…

Повеќе

Голем хуманитарен новогодишно-божиќен мјузикл (концерт) „Музика без хуманост и граници" ќе се одржи на 4-ти јануари во Струмица

Повеќе

Југоисточниот регион преку песната ,,Љубовна религија,, на Јоце Панов, ќе се промовира во земјава и странство. Во хотелот ,,Сириус,,…

Повеќе

Во организација на здружението на лица со телесен инвалидитет,, Мобилност,, од Струмица во Бања Банско се одржа традиционалната тортијада.

Повеќе

Сузана Гавазова и Зорица Стојанова кои заедно со групата Алегро се на турнеја во далечната Австралија ги нарекуваат ,,сестри,, иако…

Повеќе

Давид Нешкоски е млад гитарист со повеќе години музичко искуство. Од својата 12 година настапува активно со македонскиот блуз бенд…

Повеќе

Благица Калева со групата ,,Модус., ги кренаа нашинците на нозе, на забавата што се одржа во Ултрехт, Холандија. Викендов, Калева…

Повеќе

Со нова провокативна фотосесија, три нови песни и три нови видео спотови за истите атрактивната фолкерка Сузана Гавазова ќе ги почести…

Повеќе

Јоце Панов ги пофали струмичките девојки дека се најубавите и најзгодните во земјава. Ова констатација ја базира на....

Повеќе

Карневалски групи од Струмица учествуваа на есенскиот карневал „Клопотец“ што се одржа во Лудберг, Хрватска.

Повеќе

Групата Интервали снимија нов албум кои го насловија како ,,Алиби,, а во подготвка се и спотови

Повеќе

Фолк пејачот кој во својата кариера се пробива и како автор и музичар Јордан Митев од Радовиш, во Струмица го снимаше спотот на неговата…

Повеќе

Фолк пејачката Елена Велеска облече невестински фустан, во спотот што го снимаше деновиве за нејзиниот најнов сингл ,,Невеста,,....

Повеќе

Атрактивната прилепчанка со постојана адреса на живеење во Охрид, Елена Велевска деновиве интензивно се подготвува за ,,Невеста,, Станува…

Повеќе

Верица Русева и групата Пицикато снимија химна за македонското добротворно друштво ,, Македонија,, од Ешалон- Швајцарија. Станува збор…

Повеќе

Василевските карневалџии го освоија првото место на карневалот во Шабац Србија. Тие деновиве заедно со маската на СОУ ,, Никола Карев,,…

Повеќе

Фолк пејачката Благица Калева заедно со својата музичка група ,,Модус,, при крајот на идниот месец ќе заминат на турнеја во Холандија.

Повеќе

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK